HB EUROFRONT KFT., Aszód

HB EUROFRONT KFT.
Falujárók útja 40.
2170 Aszód
Pest
Bútorajtók személyre szabva
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
HB EUROFRONT KFT.
Cégjegyzékszám
13-09-193236
Adószám
26324096-2-13
Cégalapítás dátuma
15 márc. 2003

Leírás

Cégünk 2003 óta foglalkozik felületkezelt bútorajtók gyártásával, bútorlapok kereskedelmével, lapszabászattal, élzárással és CNC marással.


Cégleírás
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a cégünket!

Tevékenységünk középpontjában a bútoripari szolgáltatások állnak. Partnereink számára olyan innovatív megoldásokat kínálunk, melyek elérhető közelségbe hozzák a lakberendezési megoldások kreatív és széles portfólióját. Termékeink között megtalálhatóak a saját gyártású fóliázott és festett bútorajtók, valamint a beton, az akril, az alumínium keretes és a tömörfa bútorajtók is. Bútorlap-szabászatunk a kereskedelemben kapható kínálatból az összes jelentősebb gyár palettáját forgalmazza, természetesen a legmagasabb technológiai színvonalon, poliuretán víz és páraálló élzárással. Vállalunk továbbá bérfóliázást, bérfestést, antikolást, lakkozást és CNC bérmarást, valamint lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására is.

Fóliázott bútorajtó színválasztékunk közel 130 féle színt tartalmaz, azonnal elérhető saját raktárkészletről. A festett bútorajtók a RAL színskála alapján készülnek, magasfényű illetve selyemfényű kivitelben is. Termékkínálatunk széles skálájával igyekszünk megrendelőink igényeit kielégíteni, ezért a bútorfrontok minden területén megtalálhatóak standard és magas minőségű alkatrészeink. 2003-as megalakulásunk óta fő célunk, hogy mindig felkészültek legyünk a folyamatosan változó stílusirányzatoknak megfelelni, ezért cégünk számos erőfeszítést tesz az innováció és a környezet megóvásának érdekében.

Büszkén mondhatjuk, hogy a HB EUROFRONT KFT. a piaci megbízhatóságának, versenyképes árpolitikájának, a forgalmazott termékek kiváló minőségének és rendkívül széles választékának, a racionálisan kialakított raktárkészletnek, valamint a szolgáltatások magas színvonalának köszönhetően Magyarország egyik piacvezető bútorfront gyártó vállalata.

Szolgáltatásainkat országos lefedettséggel biztosítjuk, fejlődésünket és terjeszkedésünket hosszú távon tervezzük, aminek eredményeképpen reméljük, a jövőben elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük!
Kulcsszavak:
Bútor, Webáruház, Bútoripar, Bútorgyártás, Asztalos, Asztalosipar, Webshop, Online kereskedelem, Bútorasztalos, Szobabútor, Bútorkészítés, Lapszabászat, Nappali bútor, Online áruház, Bútorgyár, Konyhabútor gyártás, Bútorüzlet, Éjjeliszekrény, Élzárás, MDF, Bútorajtók, Bútor nagykereskedelem, Bútor eladás, Fóliázott, Szállodabútorok, Tölgy bútor, Bútorlap kereskedés, Forgalmazás, Laminálás, Marás, Fóliázás, Laminált, Lapok, CNC bérmarás, Akril bútorajtók, Alumínium keretes bútorajtók, Bérfóliázás, Bérmarás, Festett MDF bútorajtók, Fóliázott MDF bútorajtók, MDF laminált, Tömörfa bútorajtók, Vákuum fóliázott
Szolgáltatási helyek
Szolgáltatásainkat országos lefedettséggel biztosítjuk.
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
HB EUROFRONT KFT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: HB EUROFRONT KFT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Dániel Horváth
Vezetőség

Üzenet küldése

+(36)70/321-46-76

28/402-262

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek

  Bútorajtó-gyártás
  Felületkezelt bútorajtók gyártása Cégünk fő profilja a fóliázott és festett bútorajtók, valamint a beton, az akril, az alumínium keretes és a tömörfa bútorfrontok gyártása.

  Bútorlapszabászat
  Bútorlapszabászat és bútorlap kereskedés Bútorlapszabászatunk a kereskedelemben kapható kínálatból az összes jelentősebb gyár palettáját forgalmazza.

  ABS-élzárás
  ABS élzárás Szolgáltatásaink közé tartozik a bútorlapok élzárása ABS élzáró fóliával, akár poliuretán víz és páraálló kivitelben is.

  CNC-marás
  CNC marás Cégünk vállalja különböző széria illetve egyedi alkatrészek CNC marását fa, plexi, polikarbonát és egyéb műanyag nyersanyagokból.
  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Szent András Út 32.
   2191  Bag
  2. Vörösmarty Utca 15.
   2191  Bag
  3. Kossuth Utca 10.
   2173  Kartal
  4. Kossuth Lajos Utca 6
   2184  Vácegres
  5. Szövetség Út 44.
   2194  Tura
  6. Tábornok Utca 26
   2100  Gödöllő
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete